Duurzame verbondenheid – Praktische informatie

Programma’s op maat

De programma’s zijn zoveel mogelijk ‘op maat’, daarom is een voorafgaand telefonisch gesprek een noodzaak. Tijdens dit gesprek luisteren wij naar uw verwachtingen zodat wij hierop kunnen inspelen.

Wanneer

Deze workshops kunnen zowel overdag als ’s avonds verzorgd worden.

Ruimte

Afhankelijk van het aantal deelnemers dient de ruimte voldoende groot te zijn om (rechtstaand) in kleine groepjes van gedachten te wisselen. Wij dienen 1 uur 15’ op voorhand in de zaal te kunnen. Van de organisatoren verwachten wij dat ze helpen bij het in- en uitladen en schikken van de zaal.

Materiaal

De inrichters dienen te zorgen voor een projectiescherm. Wij brengen zelf panelen mee voor het opstellen van de fototentoonstelling.

Achtergrondinformatie

Iedere deelnemer krijgt tijdens de workshop een handleiding en achtergrondinformatie.

Kostprijs

Daar wij werken vanuit een ideële doelstelling houden wij de kostprijs bewust zeer laag. We hanteren verschillende tarieven afhankelijk van de groepsgrootte. Zo krijgen kleine groepen ook de kans om een workshop bij te wonen. Uiteraard dienen wij ook de verplaatsingskosten (€0,35/km) voor één wagen in rekening te brengen.

Aanvragen

Aanvragen gebeuren zoveel mogelijk via het contactformulier of een mail naar info@wiv.be. Gelieve in deze mail te vermelden: datum – plaats – aanvang/einde – vermoedelijk aantal deelnemers – contactpersoon en telefoonnummer. Binnen de twee dagen krijg je een antwoord of de datum past en wat de kostprijs is.

Contract

Eénmaal we met elkaar scheep gaan, maken we een samenwerkingsovereenkomst op, waarin alle gemaakte afspraken opgenomen zijn.

Voor meer informatie: vul het contactformulier in of telefoneer naar 0475 322 984.

Met de steun van