Over ons

Verrassende, creatieve en innoverende scholing en training in de zorg voor personen met een verstandelijke en/of fysieke beperking, de ouderenzorg en voor één ieder werkzaam met mensen.
Ronny Dierendonck, afgevaardigd bestuurder

Hij was gedurende vijf jaar werkzaam als hoofdopvoeder in een voorziening voor kinderen met een verstandelijke beperking en zes jaar als directeur van een kleinschalige woonvoorziening voor volwassenen met een verstandelijke beperking.
Sinds 1983 is hij bijzonder actief op het vlak van scholing, in de breedste zin van het woord, voor professionelen, vrijwilligers, cliënten, ouders en verwanten. Zowel in Vlaanderen als in Nederland.
Hij is “voortdurend onderweg”, zowel in de letterlijke als de figuurlijke betekenis.
Zijn uitspraak “De ontwikkeling van de cliënt is tevens de ontwikkeling van de begeleider”, past hij sterk toe op zichzelf. Hij is immers bang om vast te roesten!
Samen met Vera Van Hove schreef hij het boek ‘Verbondenheid, inspiratie voor de ondersteuning van mensen met een beperking’(Garant, maart 2017). Zijn lijfspreuk: ‘Een stap in het onbekende, is een stap dichter bij jezelf’.
Hij zoekt passende antwoorden op jouw specifieke vragen.